Frisian Gem - Finland | Kooikerhondje and Stabyhoun

Planning litters

 

Odotettavissa stabyhoun-pentue huhtikuussa 2015!

Monien odottamattomien ja yllättävien sattumien summana, Musken sulhaseksi valikoitui aikaisemmasta suunnitelmasta poiketen erittäin lupaava, rakenteeltaan tasapainoinen ja luonteeltaan varsin miellyttävä nuori uros, Coastal Stars Boogy-Woogy Jurre JR ”Hitti”. Hurmaava Hitti on jo osoittautunut hyväksi ja innokkaaksi harrastuskoiraksi, ja näyttelyurakin on lähtenyt hienosti käyntiin.

Pentujen odotetaan syntyvän huhtikuun puolessa välissä, ja ne pääsevät muuttamaan uusiin koteihinsa n. kesäkuun puolessa välissä, ennen Juhannusta. Aivan huhtikuuhun asti ei kuitenkaan tarvitse jännittää, sillä olemme jo varanneet Muskelle ajan ns. tiineyskontrolliin 16.3.2015 tiineyden ja pentujen ennustettavissa olevan lukumäärän todentamiseksi.

Sire

Dam

Junior Winner-14, 2 x ERI, SA

4 x ERI, 2 x sert, ROP, VSP

JV-14 Coastal Stars Boogy-Woogy Jurre JR

Welmoed Muske v.d. Eenhoornleijn

JV-14 Coastal Stars Boogy-Woogy Jurre JR

Welmoed Muske v.d. Eenhoornleijn “Muske”

Kasvattaja: Kennel Coastal Stars, Finland
Omistaja: Kaisa Perttala, Finland
Syntynyt: 2.9.2013
Isä: Jurre v.´t. Hondsdraf
Emä: Ragna Rosebud Fan Fryske Komof
Lonkat/HD: A/A
Kyynärnivelet/ED: 0/0
Silmät/Eyes: health
vWd: carrier

Kasvattaja: Kennel v.d. Eenhoornleijn, Netherlands
Omistaja: Aila Murto, Finland
Syntynyt: 21.06.2009
Isä: Kwibus Fan´e Blommetún
Emä: Orpa Eulalia v.d. Eenhoornleijn
Lonkat/HD: C/B
Kyynärnivelet/ED: 0/0
vWd: carrier

Sukutaulu

Yhdistelmän sukutaulu/Kennelliitto (sukusiitos-% 0,00 laskettuna 4 sukupolven mukaan): http://jalostus.kennelliitto.fi

Hitti & Muske: Stabyhoun pentuja tulossa!

      

Kuvat Hitti: Kati Kettunen ja Kaisa Perttala

Kiinnostaako stabyhoun-pentu? Jos olet kiinnostunut tulevasta pentueestamme, otathan ystävällisesti yhteyttä hyvissä ajoin ennen pentujen syntymää (yhteystietoni alla).

Etenkin s-postitse yhteyttä otettaessa kuulisin mielelläni (sähköisen viestinnän helpottamiseksi) miten päädyit juuri tähän rotuun, onko sinulla tai perheelläsi/perheenjäsenilläsi ollut aiemmin koiraa, minkälaisia toiveita tai odotuksia sinulla on pennun/koiran suhteen, oletko kenties hankkimassa harrastuskoiraa johonkin tiettyyn harrastukseen, metsästyskaveria, lenkkikaveria tai jotain muuta – rakastettavan perheenjäsenen ohella? Oletko päätynyt narttu- vai urospentuun?

Millainen elämäntilanteesi on pennun saapuessa kotiin (luovutusikäinen pentu tarvitsee useimpia ulkoilukertoja päivän aikana ja ruokailee 4 kertaa päivässä)? Jotain muuta mitä haluaisit kertoa itsestäsi/perheestäsi ja pennun tulevasta kodista tai toiveistasi pennun suhteen?

Annan mielelläni lisää tietoa rodun historiasta, käyttötarkoituksesta, harrastusmahdollisuuksista, hoidosta, soveltuvuudesta esim. lapsiperheeseen/muunlaisiin olosuhteisiin, tietoa rodun ja tulevan pentueen vanhempien terveydestä/luonteesta sekä itsestäni kasvattajana ja rodun omistajana.

Yhteydenottojen jälkeen voimme sopia alustavasti pennun varaamisesta. Lopullinen varaus voidaan tehdä vasta pentujen synnyttyä (sukupuolet/pentujen lukumäärä tiedossa) sen jälkeen, kun olet käynyt katsomassa pentuja ja emää sekä tietenkin pentujen ja emän elinolosuhteita syntymäkodissaan. Pentuja voi tulla katsomaan aikaisintaan niiden täytettyä 3 viikkoa. Musken ensimmäisestä pentueesta hollantilaisen uroksen Aiko Foppe Út it suden kanssa (10 pentua) löytyy paljon kuvia syntymästä luovutusikään asti.

D-Litter

Aila Murto

+358 46 856 7635

Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumus (allekirjoitettu/voimassa)
Jäsen: Suomen Kennelliitto
Suomen Spanieliliitto ry
Suomen Koirankasvattajat ry (SuKoKa)
Suomen Kooikerhondje ry
Vereniging Het Nederlandse Kooikerhondje
FSCF – The Frisian Staby Club of Finland ry
Nederlandse Vereniging Voor Stabij- en Wetterhounen

Hankkimassa ensimmäistä koiraa?

Hyödyllistä ja erittäin suositeltavaa lukemista ennen pennun saapumista kotiin kaikille, mutta etenkin uusille koiran omistajille: Kennelliitto/Ilmainen koiranomistajan peruskurssi verkko-oppimisena
Salme Mujunen: Pennun polku puolivuotiaaksi. Koirataito SM

 


Next kooikerhondje litter on 2016!

More information later.

kooikerhondje puppies

If you are interested in pictures of our last kooikerhondje litter from the combination of Frisian Gem Angenietje Kies and Moonhaven Terrific Maroon, please click here.

Contact

Aila Murto

+358 46 856 7635

 

Marikoo Kotisivuratkaisut

© Frisian Gem / Aila Murto