Frisian Gem - Finland | Kooikerhondje and Stabyhoun

Planning litters

 

Suunnitelmissa stabyhoun pentue!

Muskelle on suunnitelmissa toinen pentue seuraavista juoksuista Musken edellisen pentueen täytettyä kesällä 2014 kaksi vuotta. Mikäli astutus tapahtuu suunnitellusti (+/-) joulukuussa 2014, ja kaikki sujuu toivomustemme mukaisesti, pennut syntyvät suunnilleen helmikuussa ja olisivat valmiita muuttamaan uusiin koteihinsa keväällä 2015. Tulevan pentueen isä on komea ja erittäin hyväluonteinen, Ruotsin tuontikoira Yoda (Kayoba´s Ideal For Success).

 

Sire

Dam

C.I.E, EST Winner-12, HKI Winner-11, Winner-10

4 x ERI, 2 x sert, ROP, VSP

Welmoed Muske van de Eenhoornleijn "Muske"

Kayoba´s Ideal For Success "Yoda"

Kayoba´s Ideal For Success “Yoda”

Welmoed Muske v.d. Eenhoornleijn “Muske”

Kasvattaja: Kennel Kayoba´s, Sweden
Omistaja: Terhi Nihtilä, Finland
Syntynyt: 15.04.2009
Isä: Stoffer Willem Fan'e Âlde Leane
Emä: Kayoba´s Chanel No Five
Lonkat/HD: A/A
Kyynärnivelet/ED: 0/0
vWd: free

Kasvattaja: Kennel v.d. Eenhoornleijn, Netherlands
Omistaja: Aila Murto, Finland
Syntynyt: 21.06.2009
Isä: Kwibus Fan´e Blommetún
Emä: Orpa Eulalia v.d. Eenhoornleijn
Lonkat/HD: C/B
Kyynärnivelet/ED: 0/0
vWd: carrier

Sukutaulu

Yhdistelmän sukutaulu/Kennelliitto (sukusiitos-% 0,78, laskettuna 4 sukupolven mukaan): http://jalostus.kennelliitto.fi

Yoda & Muske: Stabyhoun pentuja tulossa!

Muske       Yoda

Kiinnostaako stabyhoun-pentu? Jos olet kiinnostunut tulevasta pentueestamme, otathan ystävällisesti yhteyttä hyvissä ajoin ennen pentujen syntymää (yhteystietoni alla).

Etenkin s-postitse yhteyttä otettaessa kuulisin mielelläni (sähköisen viestinnän helpottamiseksi) miten päädyit juuri tähän rotuun, onko sinulla tai perheelläsi/perheenjäsenilläsi ollut aiemmin koiraa, minkälaisia toiveita tai odotuksia sinulla on pennun/koiran suhteen, oletko kenties hankkimassa harrastuskoiraa johonkin tiettyyn harrastukseen, metsästyskaveria, lenkkikaveria tai jotain muuta – rakastettavan perheenjäsenen ohella? Oletko päätynyt narttu- vai urospentuun?

Millainen elämäntilanteesi on pennun saapuessa kotiin (luovutusikäinen pentu tarvitsee useimpia ulkoilukertoja päivän aikana ja ruokailee 4 kertaa päivässä)? Jotain muuta mitä haluaisit kertoa itsestäsi/perheestäsi ja pennun tulevasta kodista tai toiveistasi pennun suhteen?

Annan mielelläni lisää tietoa rodun historiasta, käyttötarkoituksesta, harrastusmahdollisuuksista, hoidosta, soveltuvuudesta esim. lapsiperheeseen/muunlaisiin olosuhteisiin, tietoa rodun ja tulevan pentueen vanhempien terveydestä/luonteesta sekä itsestäni kasvattajana ja rodun omistajana.

Yhteydenottojen jälkeen voimme sopia alustavasti pennun varaamisesta. Lopullinen varaus voidaan tehdä vasta pentujen synnyttyä (sukupuolet/pentujen lukumäärä tiedossa) sen jälkeen, kun olet käynyt katsomassa pentuja ja emää sekä tietenkin pentujen ja emän elinolosuhteita syntymäkodissaan. Pentuja voi tulla katsomaan aikaisintaan niiden täytettyä 3 viikkoa. Musken ensimmäisestä pentueesta hollantilaisen uroksen Aiko Foppe Út it suden kanssa (10 pentua) löytyy paljon kuvia syntymästä luovutusikään asti.

D-Litter

Aila Murto

+358 46 856 7635

Suomen Kennelliiton kasvattajasitoumus (allekirjoitettu/voimassa)
Jäsen: Suomen Kennelliitto
Suomen Spanieliliitto ry
Suomen Koirankasvattajat ry (SuKoKa)
Suomen Kooikerhondje ry
Vereniging Het Nederlandse Kooikerhondje
FSCF – The Frisian Staby Club of Finland ry
Nederlandse Vereniging Voor Stabij- en Wetterhounen

Hankkimassa ensimmäistä koiraa?

Hyödyllistä ja erittäin suositeltavaa lukemista ennen pennun saapumista kotiin kaikille, mutta etenkin uusille koiran omistajille: Kennelliitto/Ilmainen koiranomistajan peruskurssi verkko-oppimisena
Salme Mujunen: Pennun polku puolivuotiaaksi. Koirataito SM

 


Next kooikerhondje litter on 2015-2016!

More information later.

kooikerhondje puppies

If you are interested in pictures of our last kooikerhondje litter from the combination of Frisian Gem Angenietje Kies and Moonhaven Terrific Maroon, please click here.

Contact

Aila Murto

+358 46 856 7635

 

Marikoo Kotisivuratkaisut

© Frisian Gem / Aila Murto